Termeni si Conditii

Navigand pe site-ul onlineserv.ro , numit in continuare Onlineserv sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.


Onlineserv.ro este detinut de Online Art Solutions SRL, inregistrat la Registrul Comertului cu nr j40/13345/2016, CUI: RO 36621718, cu sediul in Bld 1 Decembrie 1918, sector 3, Bucuresti.


Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor serviciilor disponibile pe onlineserv.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Onlineserv , acestea fiind utilizate exclusiv in scop informativ.


Orice oferta Personalizata primita in urma unei solicitari facute de un utilizator, nu reprezinta o obligatie contractula, aceasta fiind trimisa in scop informativ.


Date cu Caracter Presonal

Datele cu caracter personal, furnizate prin completarea unui formular pe acest site, vor fi folosite exclusiv pentru a putea raspunde solicitarilor tale. Acestea nu vor fi stocate si nici divulgate catre alte terte parti. In cazul unei eventuale colaborari, aceasta se va desfasura in afara onlineserv.ro si se va specifica clar ce Date cu caracter personal vor fi necesare, cum se vor stoca si la ce ne vor folosi. Onlineserv.ro este doar un site de prezentare a serviciilor oferite de Online Art Solutions SRL.


Cookie-uri

Acest site utiliezeaza Cookie-uri. Vezi mai multe detalii Aici


Drepturi de Folosinta

Este absolut interzisa copierea si utilizarea materialelor de orice tip de pe Onlineserv.ro

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Onlineserv, includerea oricarui continut in afara onlineserv.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Onlineserv asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Onlineserv.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea site-ului onlineserv.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii acestuia.